Kynsipsoriaasin hoidot

Nalox on paikallishoito psoriaasille altistuneille kynsille.

Kynsipsoriaasia on haastavaa hoitaa, mutta kynsien ulkonäköä ja kasvua voi parantaa merkittävästi hoidon avulla. Paikallisesti käytettävät voiteet ja salvat, joita käytetään psoriaasiin altistuneeseen kynteen ja sitä ympäröivään ihoon vaativat lääkärin määräämän reseptin ja sisältävät yleisesti steroideja ja A –ja D-vitamiineja.

Nalox on paikallishoito psoriaasille altistuneille kynsille. Nalox paikallishoidon on kliinisesti tutkittu vähentävän kynnen värjääntymistä ja parantavan sen ulkonäköä niin, että muutokset näkyvät jo kahden viikon kuluessa hoidon aloittamisesta.

Nalox on tehokas hoito kynsisieneen, joka usein ilmenee yhdessä kynsipsoriaasin kanssa. Jos paikallishoito ei auta, lääkäri voi suositella suun kautta otettavia lääkkeitä tai steroideja tulehtuneiden kynsien hoitoon. Jotkin lääkitykset ovat kuitenkin voimakkaita ja voivat aiheuttaa haittavaikutuksia ja niillä voi olla yhteisvaikutuksia muun lääkityksen kanssa. Valoterapia ja kynnen poistaminen ovat muita vaihtoehtoja vakavan kynsipsoriaasin hoitoon.

Nalox – Kolmivaikutteinen apu kynsisieneen

Nalox hoitaa ja ehkäisee kynsisientä, vähentää kynnen värjäytymiä sekä vahvistaa ja tasoittaa kynnen pintaa

Kynsipsoriaasi (kynsipsoriaasi)

Mikä on kynsipsoriaasi ja kuinka voin hoitaa sitä?

Nalox – Ainutlaatuinen,
kolmitehoinen apu kynsisieneen

Nalox hoitaa ja ehkäisee kynsisientä, vähentää kynnen värjääntymistä ja vahvistaa sekä silottaa kynnen pintaa. Näkyviä tuloksia jopa kahdessa viikossa.

Lue lisää