Kynsipsoriaasin hoito

Nalox on paikallishoito psoriaasille altistuneille kynsille.

Kynsipsoriaasia on haastavaa hoitaa, mutta kynsien ulkonäköä ja kasvua voi parantaa merkittävästi hoidon avulla. Paikallisesti käytettävät voiteet ja salvat, joita käytetään psoriaasiin altistuneeseen kynteen ja sitä ympäröivään ihoon vaativat lääkärin määräämän reseptin ja sisältävät yleisesti steroideja ja A –ja D-vitamiineja.

Nalox on paikallishoito psoriaasille altistuneille kynsille. Nalox paikallishoidon on kliinisesti tutkittu vähentävän kynnen värjäytymiä ja parantavan sen ulkonäköä niin, että muutokset näkyvät usein jo viikon kuluessa* hoidon aloittamisesta.

Nalox on tehokas hoito kynsisieneen, joka usein ilmenee yhdessä kynsipsoriaasin kanssa. Jos paikallishoito ei auta, lääkäri voi suositella suun kautta otettavia lääkkeitä tai steroideja tulehtuneiden kynsien hoitoon. Jotkin lääkitykset ovat kuitenkin voimakkaita ja voivat aiheuttaa haittavaikutuksia ja niillä voi olla yhteisvaikutuksia muun lääkityksen kanssa. Valoterapia ja kynnen poistaminen ovat muita vaihtoehtoja vakavan kynsipsoriaasin hoitoon.

Nalox hoida kynsisieni

Nalox – Kolmivaikutteinen apu kynsisieneen

Nalox hoitaa ja ehkäisee kynsisientä, vähentää kynnen värjäytymiä sekä vahvistaa ja tasoittaa kynnen pintaa

Kynsipsoriaasi

Mikä on kynsipsoriaasi ja kuinka voin hoitaa sitä?

Nalox – Ainutlaatuinen,
kolmitehoinen apu kynsisieneen

Nalox hoitaa ja ehkäisee kynsisientä, vähentää kynnen värjäytymiä ja vahvistaa sekä silottaa kynnen pintaa. Näkyviä tuloksia jo viikossa.

Lue lisää