Kuinka Nalox toimii?

Nalox kolmitehoinen apu kynsisieneen

Nalox muuttaa kynnen mikroympäristöä patentoidulla, kolmitehoisella vaikutuksella.  Nalox estää kynsisieni-infektion leviämisen, sekä poistaa värjäytymiä ja parantaa kynnen ulkonäköä. 

Nalox on kliinisesti tutkittu tehokkaaksi hoitomenetelmäksi kynsisientä vastaan. Naloxin fysikaalinen antifungaalinen vaikutus eliminoi tyypillisesti kynsisienitulehdusta aiheuttavan sienen.

Naloxin keratolyyttistä vaikutusta voi verrata hellävaraiseen kemialliseen kuorintaan. Pehmentämällä ja irrottamalla hellävaroin vahingoittunutta kynsikerrosta Nalox tekee kynnen pinnasta sileämmän, poistaa värjäytymiä, sekä parantaa kynnen ulkonäköä.

Yleinen syy kynnen rumaan ulkonäköön tai epämuodostuneisiin kynsiin on kynnen kuivuus. Kuiva kynsi voi katketa, liuskoittua ja kynteen muodostuu usein kellertävä väri. Nalox lisää ja sitoo kynteen kosteutta tasapainottaen kynnen omaa kosteustasapainoa. Tämä vaikuttaa kynnen kuntoon ja antaa kynsille terveemmän ulkonäön.

Naloxissa on fysikaalinen antifungaalinen vaikutus, joka eliminoi tyypillisesti kynsisienitulehdusta aiheuttavan sienen. Naloxissa on patentoitu koostumus, joka koostuu propyleeniglykolista, ureasta ja maitohaposta.  Naloxin ainesosat ovat kaikki GRAS luokiteltuja yhdisteitä (General Regarded as Safe by FDA) ja täysin biohajoavia. Tuote ei sisällä säilöntäaineita ja hajusteita.

Mistä Naloxia voi ostaa?

Nalox on saatavilla lähimmästä apteekista ja verkkoapteekista.

Nalox on ainutlaatuinen hoito kynsisieneen – kolmivaikutteisella teholla

Kerromme, miksi Nalox on pitkäaikainen valinta kohti paranemista.

Nalox – Ainutlaatuinen,
kolmitehoinen apu kynsisieneen

Nalox hoitaa ja ehkäisee kynsisientä, vähentää kynnen värjääntymistä ja vahvistaa sekä silottaa kynnen pintaa. Näkyviä tuloksia jo viikossa.

Lue lisää