Nalox – apu kynsisieneen

Tehokas apu kynsisieneen

Kynsisienen hoito vaatii kärsivällisyyttä. Moni toivoo kynsisienen parantuvan itsekseen. Näin valitettavasti ei tapahdu, vaan kynsisieni-infektiosta parantuu vain hoitamalla sitä.

Nalox on ainutlaatuinen kolmivaikutteinen apu kynsisieneen. Se on antifungaalinen, se vähentää värjäytymiä ja vahvistaa ja tasoittaa kynnen pintaa. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi aloita hoito mahdollisimman pian todettuasi kynsisienen ja jatka hoitoa kunnes uusi, terve kynsi on kasvanut tilalle

Näytämme sinulle miksi Naloxia tulisi käyttää kynsisienen hoitoon

Kynsisienen havaitseminen ja hoitaminen voi olla vaikeaa. Tämä johtuu siitä, että kynsisieni-infektio kehittyy kynnen alla kynsipedissä. Aloita hoito mahdollisimman varhaisessa vaiheessa helpottaaksesi ja lyhentääksesi hoitoaikaa.

Kynsisienen hoitaminen vaatii yleensä vähintään 3-6 kuukautta. Naloxilla saatat kuitenkin saada näkyviä tuloksia jo viikossa*.

Hoitoaika riippuu lähtötilanteesta ja siitä kuinka vaurioitunut kynsi on. Parhaaseen lopputulokseen päästäksesi hoitoa tulisi jatkaa Naloxilla kunnes normaali terve kynsi on kasvanut infektoituneen kynnen tilalle. Aloita hoito jo tänään!


*JCDSA Faergemann et al. 2011: Vol 1 No 3; 59-63


Kynsisienen syyt

Kynsisieni on kaikkein yleisin kynsisairaus, mutta mikä aiheuttaa kynsisienen?

Mistä Naloxia voi ostaa?

Nalox on saatavilla lähimmästä apteekista ja verkkoapteekista.

Nalox – Ainutlaatuinen,
kolmitehoinen apu kynsisieneen

Nalox hoitaa ja ehkäisee kynsisientä vähentää kynnen värjääntymistä ja vahvistaa sekä silottaa kynnen pintaa. Näkyviä tuloksia jo viikossa.

Lue lisää
Nalox pakkaus