Nalox hoitaa kynsisienitartunnan saanutta kynttä tai kynsipsoriaasia

Nalox on ainutlaatuinen kolmivaikutteinen apu kynsisieneen

Nalox hoitaa kynsisienitartunnan saanutta kynttä (onykomykoosi) tai kynsipsoriaasia, sekä parantaa värjääntyneen ja epämuodostuneen kynnen ulkonäköä.  Nalox on kliinisesti testattu tuote, joka on todettu tehokkaaksi kynsisientä vastaan. Nalox myös vähentää värjäytymiä ja parantaa kynnen ulkonäköä.

Naloxissa on fysikaalinen antifungaalinen ominaisuus, joka eliminoi tyypillisesti kynsisienitulehdusta aiheuttavan sienen. Samanaikaisesti Naloxin keratolyyttinen vaikutus pehmentää hellävaraisesti kynnen pintaa ja poistaa varovasti vahingoittunutta kynsikudosta, tehden kynnestä sileämmän ja vähemmän paksuuntuneen, sekä poistaen värjäytymiä. 

Nalox lisää kynnen kosteustasapainoa, pehmentää hellävaroin kynsilevyn pintaa, muuttaa kynnen mikroympäristöä ja parantaa kynnen pinnan ulkonäköä. Sitomalla kynteen kosteutta, Nalox tekee kynsistä vahvemmat ja toimivammat ja pitää kynnet hyvässä kunnossa.

Nalox-hoito ei vaadi lääkärinlausuntoa. Nalox on itsehoitovalmiste, jota voi ostaa apteekista ilman reseptiä. 

Kolmivaikutteinen Nalox

  1. Naloxin fysikaalinen antifungaalinen teho eliminoi tyypillisesti kynsisienitulehdusta aiheuttavan sienen.
  2. Keratolyyttinen vaikutus pehmentää hellävaraisesti kynnen pintaa, sekä poistaa värjäytymiä.
  3. Naloxin keratolyyttinen vaikutus poistaa hellävaroin myös vahingoittunutta kynsikudosta ja kynsistä tulee sileämmät ja vähemmän paksuuntuneet. Sitomalla kynteen kosteutta Nalox myös vahvistaa kynsiä ja parantaa kynnen pinnan toimivuutta.

Nalox on kliinisesti todistettu

Kliiniset tutkimukset todistavat, että Nalox hoitaa tehokkaasti kynsisientä ja värjäytymiä, sekä parantaa huomattavasti kynnen ulkonäköä.

Kynsisienen hoito vaatii kärsivällisyyttä, mutta Naloxilla ensimmäisiä näkyviä tuloksia on havaittavissa usein jo suhteellisen lyhyessä ajassa. Kliinisissä tutkimuksissa 76% Nalox-käyttäjistä havaitsi muutoksia kynnen ulkonäössä jo viikon ja 92% 8 viikon käytön jälkeen*. Jatka valmisteen käyttöä kunnes uusi, terve kynsi on kasvanut vaurioituneen tilalle. 

*Piraccini b et al


Kynsisienen hoito

Esimerkkikuva hoidon etenemisestä. Hoidon vaikutukset ovat yksilöllisiä.

Mistä Naloxia voi ostaa?

Nalox on saatavilla lähimmästä apteekista ja verkkoapteekista.

Tutustu käyttöohjeisiin

Tutustu käyttöohjeisiin ja opi, kuinka käyttää Naloxia.

Nalox – Ainutlaatuinen,
kolmitehoinen apu kynsisieneen

Nalox hoitaa ja ehkäisee kynsisientä, vähentää kynnen värjääntymistä ja vahvistaa sekä silottaa kynnen pintaa. Näkyviä tuloksia jo viikossa.

Lue lisää